Organisatie

AR-Solutions is opgericht in 2014 en is een ONE STOP STORE gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine oplagen en unieke producten. Met als aanspreek punt één specialist voor het gehele project. Veel van onze opdrachten vinden voornamelijk plaats op locatie van de opdrachtgevers, AR-Solutions bv heeft ook beschikking tot eigen locaties afhankelijk van de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Naast technisch advies kunt u bij ons terecht voor ontwerpen, vormgeving en productie. Maar leveren wij een breed pakket voor restauratie en herstelwerkzaamheden voor iedere branche.

Voor grotere omgevingen leveren wij specifieke oplossingen. Voor soortgelijke specialistische bedrijven kunnen wij opdrachten afhandelen die niet in de productielijn passen en/of te afwijkend zijn qua core business.

Missie/ Visie

Onze visie is zoveel mogelijk kennis en vaardigheid leveren vanuit één aanspreekpunt om bepaalde producten en projecten te kunnen realiseren die voorheen niet werden gerealiseerd.Dit door complexheid en/of te hoge kosten ivm uitbesteding. Technisch vormgever en ontwerper Arjan van Spronsen heeft ruim 28 jaar ervaring in het runnen van projecten en levert de specifieke topkwaliteit die u verwacht.
AR-Solutions biedt u de oplossing om uw ideeen te verwezelijken. Onze visie: er bestaan geen problemen alleen situaties, en onze missie: voor iedere situatie is een oplossing.
Wij bieden een veelzijdige combinatie van kennis en skills, neem gerust contact op via de telefoon of via e-mail.

 

Restauratie

Facebook

Telefoon

Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer en e-mailadres:

0611793231


info@ar-solutions.nl